OMBYGGING AV ANLEGG

Aggregat 610 LVB med varmepumpe

Anlegget kan når det blir installert eller senere utbygges med en varmepumpe. Prinsippet på dette kan se ut som tegning 3.0122-2B viser.
Varmepumpeaggregatet (pos 8) er plassert før kombibereder. Varmepumpen leverer oppvarmet vann til kombibereder. (Eller en akkumulatortank) Temperatur på det vann som leveres kombibereder er i henhold til den varmepumpe som benyttes. Høyere temperatur fra varmepumpen, mindre effektbehov for oppvarming og mer effekt ut fra aggregatet.

Aggregat 610 LVB med varmepumpe luft/luft

Anlegget kan også tilknyttes varmepumpe som er basert på LUFT til LUFT system. Prinsippet på dette kan se ut som tegning 3.0122-3B viser.
For å få en best mulig utnyttelse av den varme luften som varmepumpen produserer, bør den plasseres i samme rom som aggregatet. Fra innerdelen produseres det en luftkanal som blåser den varme luften direkte inn i aggregatet.

Aggregat 610 LVB med varmepumpe luft/vann

Anlegget kan tilknyttes varmepumpe som er basert på LUFT til VANN system. Prinsippet på dette kan se ut som tegning 60428-1 viser.
Den varmepumpen som vises på tegningen er en TOSHIBA kW smart pumpe. Denne pumpen har 2 systemer eller 2 kretser, 2 x 6 kW. Kretsene arbeider ikke samtidig. Virkningsgraden på denne varmepumpen er 3,5.
Ved installasjon av en kW smart varmepumpe, vil du halvere dine kostnader for oppvarming.

Ta kontakt om ombygging av anlegg

Vassbygda 390, 1866 Båstad
90 58 38 00
post@klimanette.no
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen